2013. december 9., hétfő

028. OPI - Can't Let Go vs. Rimmel - Moon Walking

Ezt a posztot tulajdonképpen tegnapra terveztem, de sajnos az egyik főszereplő csak éjfél után érkezett meg. :D
Szóval, az történt, hogy hazaköltöztem Magyarországra. A bőröndben és a kézipoggyászban nem tudtam túl sok körömlakkot hazahozni, így a maradék (kábé 100db) tegnap érkezett, csomagszállítóval. Többek között az a lakkocska is, amit a Rimmel nyereményjátékán nyertem. :) <3

Amikor megláttam, hogy a Moon Walking lesz a nyereményem, kicsit csalódott voltam, mert már van egy lila liquid sand-em.
A Can't Let Go volt az első OPI lakkom, így eléggé elfogult voltam vele kapcsolatban, biztos voltam benne, hogy simán lekörözi a Rimmelt.


Mutató- és gyűrűsujj: Can't Let Go, kis- és középső ujj: Moon Walking







Nos... lássuk, mit tudnak a kicsikék!
OPI
Akciósan 1795Ft-ért vettem a Müllerben. 15ml-es, az ecsete hosszú, egyenes végű, kicsit túl sok lakkot vesz fel. Két rétegben jól fed, de a száradási ideje elég lassú. 

Rimmel
A tűzijátékos manikűrrel nyertem a Rimmel London Facebook oldalán. 8ml-es, az ecsete széles, lapított, kerek végű, nagyon precízen lehet vele dolgozni. Két rétegben tökéletesen fed és gyorsan szárad. A színe ezüstösebb, mint az OPI-é, és kisebb flitterek vannak benne. 


Tehát, nem kis meglepetésemre a párbajból a Moon Walking került ki nyertesként.

Nektek melyik tetszik jobban? 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!!! Tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Hm, nem is tudnék dönteni, mert tényleg nagyon hasonlítanak, ugyanakkor mindkettő más. Mindenesetre egy biztos: mindkettő gyönyörű :-)

    VálaszTörlés