2014. augusztus 12., kedd

105. Essence - Hello Rosy

A spontán kiruccanásom kicsit tovább tartott, mint terveztem, de végre visszatértem, és hozom Nektek a következő lakktesztet! ;)

Ebbe a lakkocskába első látásra beleszerettem. Igazán különleges, ráadásul homoklakk, szóval nem volt kérdéses, hogy megvegyem-e. 
Amúgy rájöttem, hogy súlyos holo- és homoklakk függőségben "szenvedek". :D 

A Hello Rosy egy piszkos rózsaszín lakk, teletömve homokszemcsékkel és piros csillámokkal. Érdekessége, hogy a legtöbb homoklakkal ellentétben viszonylag fényesre szárad. Engem leginkább az eperturmixra emlékeztet. Nyami. :3
Két rétegben tökéletesen fed, száradási ideje átlagos. Az én körmeimen kifejezetten jól bírta a strapát, de az egyik ismerősömnek is ezzel festettem ki a körmeit, és utána panaszkodott, hogy hamar lepattogott, pedig direkt gumikesztyűben mosogatott. Furcsa. 
Mindenesetre kifejezetten elégedett vagyok ezzel a lakkal, ha elfogyna, biztosan újravenném.











Apropó, észrevettétek a piros foltokat a bőrömön? Az bizony az ananászos mani után lett ilyen, ugyanis majdnem egy teljes napig rajtahagytam a leveleket... Eredetileg ennél sokkal durvábban nézett ki, aztán hálistennek egy idő után szépen meggyógyult - de most megint előjött, és szörnyen viszket! T_T

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó mutat a körmeiden :)
    Én is kedvelem ezt a lakkot, bár nem sokat használom, pedig tényleg különleges darab :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lakk
    (Csak nem a Catching Fire-t olvasod épp? :) )

    VálaszTörlés