2014. augusztus 25., hétfő

108. Finger Lickin' Lacquer - Slimed

Nemrégiben az a szerencse ért, hogy nyertem 3 különleges lakkot a The Mercurial Magpie blogon. Ráadásul én magam választhattam ki őket a Finger Lickin' Lacquer kínálatából. :) Nagyon aggódtam, hogy vajon épségben meg fognak-e érkezni, (Hollandiából pl. február óta még nem ért ide a nyereményem...) de szerencsére múlt héten végre kézhez kaptam a kis csomagot.

A Totally Rad! kollekciót a 90'es évek jellegzetességei ihlették, például a hangulatgyűrű, a kék farmer, a Nintendo, és a Nickelodeon csatorna zöld trutyis reklámja. Mai alanyuk a trutyi által inspirált, Slimed névre hallgató zöld holo lakkocska lesz. :D



Az állaga egy kicsit szokatlan volt számomra, gyorsan kellett vele dolgozni, mert már a felvitel közben elkezdett száradni. Ennek ellenére a teljes száradásra elég sokat kellett várnom, de persze egy gyorsszárító fedőlakkal megoldható lett volna ez a probléma. A tökéletes fedéshez 3 rétegre volt szükségem, viszont a végeredmény olyan szép fényes lett, hogy végül nem is kentem rá fedőlakkot. Ó, és a legjobbat a végére hagytam: ILLATOS!!! *-* Az üvegben ugyan nem lehetett érezni, de amint felkentem, eltűnt a megszokott körömlakkszag, és átvette a helyét a citromos pite illata. Annyira örültem neki, hogy mindenkivel megszagoltattam a körmeimet. "Szagold, szagold!!! Illatos körömlakk!!! Ugye milyen jóóóóó?! *-*"
A holo hatás nem olyan erős benne, mint a Moyra holo lakkjaiban, de nem is baj, ez így pont tökéletes. :)








3 megjegyzés: