2015. január 17., szombat

112. - Emily de Molly - Turbulence

Amikor megláttam az első képeket erről a lakkról, azonnal tudtam, hogy nekem ez KELL, így, csupa nagybetűvel. Ez már a "megveszemhabeledöglökis"-kategória. :D Legutóbbi londoni tartózkodásom során pedig végre sikerült megkaparintanom ezt az üvegbe zárt csodát, mégpedig a Rainbow Connection webshopból. Az ára 8.50 font volt, és azt kell mondjam, abszolút megérte. :)

A sötétkék jelly alap telis-tele van különböző méretű, színű és formájú flitterekkel. Bevallom, nagyon aggódtam, hogy olyan macerás lesz felkenni, mint a Scarlet Lettert, (teszt hamarosan) de a félelmem végül alaptalannak bizonyult. A közepesen vastag, lapított, egyenes végű ecsettel meglepően precízen lehet dolgozni, a lakk nem foltozódik, és gyorsan szárad. A tökéletes fedéshez 3 rétegre volt szükségem. Amikor fotóztam, már negyedik napja volt a körmeimen, de egy minimális körömvégi kopástól eltekintve kifogástalan állapotban volt.

Sajnos a képek nem adják vissza azt az elképesztő látványt, amit ez a lakk nyújt. Nem is tudom, mihez hasonlítsam.... :D Kommentben várom a javaslatokat! 









7 megjegyzés:

  1. Jaj-jaj, mit lehet erre mondani....csak annyit, h nekem is KELL! :D
    Nagyon tetszik, jó választás volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lakk, nekem is kéne :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Az Emily de Molly lakkok engem is nagyon csábítanak, van pár a kívánságlistámon. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépséges ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  5. Én ugyan fekete mániás vagyok,meg bordó- de ez a kék mese szép (: Univerzum (:

    VálaszTörlés
  6. Atyaég, leesett az állam O.O Ez a lakk maga a tökély!

    VálaszTörlés