2015. február 9., hétfő

117. Mani-acs - Állatminta


Időnként (nagyon-nagyon ritkán) kapóra jön, hogy a dilinyós telefonom véletlenszerű sorrendben jeleníti meg a Facebook-posztokat. Ugyanis máskülönben aligha bukkantam volna rá arra a képre, ami a mai manikűrömet inspirálta. 

A Mani-acs legújabb témája az állatminta lett, ami szerintem már lerágott csont. Szerettem volna valami különlegeset alkotni, és amikor megláttam azt a bizonyos képet (amit szívesen beillesztenék ide, de már halvány milkalila gőzöm sincs, hogy hol találtam), tudtam, hogy ez az Igazi. :D 

Felhasznált lakkok:
Diamond Nails géllakk (47)
Nails Inc. - Sao Paulo Streets
Vollaré Hits ismeretlen számú barna lakk
Essence - Black Is Back

Ja igen. Szombaton tragikus körülmények között letört a kisujjamon a köröm. Nyugodjék békében. 
Tudom hogy ez a ragtapasz-design nem túl esztétikus, de higgyétek el, még mindig sokkal szebb látvány, mint az, ami alatta van. :'( 



Most nyilván azt gondoljátok, hogy agyamra ment a sok körömlakk, és az állatmintás manikűrről lefelejtettem az állatmintát. Pedig nem! ;)



Hoppáhoppá. Az meg mi? Nézzük csak meg közelebbről!




A kivitelezés nem a legszebb, de -mentségemre legyen mondva- elég nehezen hozzáférhető felületre kellett megfestenem. Majd legközelebb jobban sikerül. ;)

Sajnos ez a "legközelebb" nem a közeljövőben lesz, ugyanis a mani befotózása után kénytelen voltam az összes körmömet tövig lereszelni. :'( A rehabilitáció alatt nem valószínű, hogy ki fogom festeni őket, de szerencsére van néhány előre befotózott lakktesztem, úgyhogy nem fogom megint elhanyagolni a blogot. 


13 megjegyzés: