2013. november 3., vasárnap

012. NOTD - Fekete és arany

A mai napra egy elegáns manikűrt hoztam nektek.

Mióta Londonban élek, rengeteget utazom metróval. 11 fő vonal van (Central, District, Circle, Northern, Bakerloo, Victoria, Hammersmith&City, Piccadilly, Metropolitan, Waterloo&City, Jubilee) plusz a távvezérlésű DLR és a föld felett közlekedő Overground.
Tudnotok kell rólam, hogy örökké attól félek, hogy elvágódok. De komolyan. Pláne magassarkúban. Nagyon odafigyelek a lépcsőknél, és már nemegyszer észrevettem, hogy némelyiknek egész jópofa mintázata van. Ehhez a manikűrhöz is egy lépcső adta az ihletet. :D

Bevallom, már nem először próbálkozom ezzel a mintázattal, de eddig ez a mani sikerült a legjobban. :)

Felhasznált lakkok:
Rimmel Stronger alaplakk
L.A.Colors - Circuits 
Aston Ultra Glitter
Maybelline Express Finish fedőlakk



Első lépésként minden körmömet feketére festettem. A Circuits egész jó lakk, egy réteg is elég belőle, és viszonylag gyorsan is szárad.... csak a tartósságával van gond. 
Miután teljesen megszáradt, felragasztottam a díszítőcsíkokat.
Ezután következett 3 réteg az aranyszínű Aston lakkból. Néhány ujjamnál elkövettem azt a hibát, hogy megvártam, amíg az utolsó réteg nagyjából megszáradt. Nem szabad! Amint fent van a lakk, rögtön le kell szedni a csíkokat, így a négyzetek nem fognak eltorzulni.


Íme a kész manikűr:





Valamilyen csoda folytán megint sikerült néhány napfényes képet is készítenem. :3 Itt látszik igazán, hogy az Aston lakk miért kapta az Ultra Glitter elnevezést. Ez a legtökéletesebb aranyszínű körömlakk, amit valaha láttam!


Ti használtok díszítőszalagot? 

6 megjegyzés: