2014. január 21., kedd

043. Haul és madárlátta nyereményem

Már egy ideje nem vettem új lakkokat, úgyhogy a hétvégén igyekeztem bepótolni a lemaradást. :D

Avon - Stunning Cobalt
Bevallom, ezt a lakkot igazából az üvege miatt rendeltem meg. :D Pénteken érkezett, rögtön ki is próbáltam..... nos, a színe jó, csak nap végére már megkopott a körömvégeknél. :/



Essence-zsákmány:
Chic Reloaded - Ez a lakkocska már sokszor a kezembe akadt, de valahogy sajnáltam érte annyi pénzt kiadni. Most végre hazajöhetett velem. <3 
Stuck On You - Úgy meglepődtem, hogy ilyen jó állapotban van, hogy hirtelen felindulásból meg is vettem. Mert még nincs elég lila lakkom, ááá nem.
Boys Are Back In Town - Imádom ezeket a kétvégű lakkokat! Sajnos a leárazáskor nem sikerült megszereznem a rózsaszínt és a lilát, így most nagyon örültem, hogy az Elle magazinhoz ez járt ajándékba. 


OPI - Kiss Me At Midnight
Ezt a gyönyörűséget vettem magamnak szülinapomra. (húú, ez így leírva még szánalmasabb)
Akciós volt, 11,50 font helyett csak 7 font! Kihagyhatatlan ajánlat :3 Most éppen ez van a körmeimen.


És végül, de nem utolsósorban, az ajándékcsomag, amit az OnyxBrands nyereményjátékán nyertem. Azért madálátta, mert először egy amerikai címre kellett elküldetnem, onnan továbbutazottt Londonba, majd végre-valahára ide, Magyarországra. Hozzám. ^-^
3 pezsgőfürdő-bigyusz, 1 kompakt tükör, 1 szemöldökcsipesz, 1 kis körömlakk, 1 fagyi körömlakk, 3 szájfény és egy szempillagöndörítő. 
















4 megjegyzés:

  1. fagyis lakkot én is néztem :D
    hát az opi magért beszél :)

    VálaszTörlés
  2. Nem szánalmas az! Szerintem egy idő után természetes, hogy az ember lánya vesz magának ajándékot a születésnapjára, elvégre ez egy jó indok :-)

    VálaszTörlés
  3. Jaj de cuki kis csomagocskát nyertél. :3
    A Chic Reloadedal én is nagyon szemeztem, de végül visszatettem... :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó az a csomag amit nyertél! (: És csoda,hogy nem keveredett el- nekem biztos végig ez járt volna a fejemben,hogy elkeveredik.
    Az Avon lakkok meg jók és szépek,csak van amelyik hamar megkopik =/

    VálaszTörlés