2014. május 10., szombat

067. piCture pOlish - Shy Violet

Mint azt Facebookon és Instagramon már láthattátok, végre megérkezett várva-várt piCture pOlish lakkocskám. :3 Ha jól emlékszem, még február végén rendeltem a Sally Magpies  webshopból (akkor még nem lehetett kapni a Naillandben) de sajnos egy kis késés miatt Anyukám nem tudta akkor elhozni, így csak most kaphattam kézhez, unokanővérem jóvoltából. De már itt van, és csak ez számít. <3


Fel voltam készülve, hogy a Kryptonite-hoz hasonlóan ennél sem úszom meg 2 réteggel, így kicsit meghökkentem, amikor még a 3. után is átlátszott a körömvégem... O.o Persze mivel gyorsan szárad, ez nem jelentett akkora problémát, de azért ennyi pénzért elvárná az ember, hogy jobb legyen a fedése.
Mindenesetre ez az egyetlen negatívum, amit erről a lakkról el tudok mondani. A színe gyönyörű, élénk lila, szinte világít a körmeimen, a pici ezüst pelyhecskék pedig káprázatosan csillognak a fényben. :) 




(Pincér!!! Hajszálak vannak a fotómban!!! >_<)










Éééés a végére egy társadalmi célú hirdetés :D
A Shy Violet, a Kryptonite és még sok gyönyörűséges piCture pOlish lakk megvásárolható a Nailland Hungary standjánál, vagy a webshopban. ;) 

4 megjegyzés: